General Financing Bankas

(3 pirkėjų atsiliepimai)
8.5Įvertinimas
„General Financing bankas“ - specializuotas bankas, siūlantis labai platų finansinių paslaugų spektrą. Be vartojimo paskolų, bendrovė taip pat siūlo įvairias lizingo paslaugas, paskolų refinansavimą bei galimybę banke padėti terminuotąjį indėlį.
Paskolos kaina
9.1
Sąlygų lankstumas
8.8
Informacijos skaidrumas
8.4
Patogumas
8.2
Privalumai
  • Išskirtinai platus paslaugų spektras;
  • Lanksčios paskolų sąlygos;
  • Įvairūs būdai paskolai gauti (internetu, telefonu, namuose, aptarnavimo skyriuose, pas partnerius);
  • Suteikiamas paskolų refinansavimas;
  • Galimybė gauti paskolą grynais;
  • Siūloma draudimo nesavanoriško darbo praradimo atveju;
  • Galimybė padėti terminuotąjį indėlį.
Trūkumai.
  • Santykinai aukšta palūkanų norma;
  • Santykinai lėtas paskolos išdavimas;
  • Svetainėje nepateikti paskolai taikomų mokesčių dydžiai.

Bendros sąlygos Kitos sąlygos
Paskolos suma
Nuo 150€ iki 25 000€
Paskolos sutarties mokestis
Paskolos terminas Nuo 3 mėn. iki 120 mėn. Paskolos administravimo mokestis
Metinė palūkanų norma Nuo 9.9% Paskolos grąžinimo termino pratęsimas
BVKKMN Išankstinis paskolos grąžinimas Galimas
Paskolos gavimo laikas 1-2 d.d. Paskolų refinansavimas Suteikiamas
Minimalus gavėjo amžius 18 metų Delspinigiai 0.05% per dieną nuo pradelstos sumos

Apie „General Financing banką“

„General Financing bankas“ yra nuo 2005 metų Lietuvoje veikianti finansinė įmonė. Veiklą pradėjusi kaip lietuviško kapitalo bendrovė, 2008 metais ji buvo įsigyta Prancūzijos banko „Societe Generale“ grupės, o nuo 2013 metų tapo švediško kapitalo bendrovės „Marginalen AB“ dalimi.

„General Financing bankas“ yra tarp seniausiai Lietuvoje veikiančių finansinių įstaigų. Per savo gyvavimo laikotarpį įmonė net kelis kartus keitė savo prekinį ženklą. Labiausiai ji žinoma dėl „General Financing“ ir „Kreditas123“ pavadinimų, o nuo 2020 metų pradėjo vadintis „General Financing bankas“. Pavadinimo pasikeitimą galima sieti su tuo, kad įmonė įgavo specializuoto banko statusą ir įgavo teisę priimti terminuotuosius indėlius.

Įmonė yra išvysčiusi savo veiklą ir savo paslaugų portfelyje turi kone daugiausia skirtingų pasiūlymų klientams iš visų rinkoje veikiančių bendrovių. Įmonė klientams siūlo praktiškai visas paskolų rūšis: nuo smulkiausių vartojimo paskolų iki stambesnių paskolų būsto remontui. Įmonė taip pat yra viena didžiausių lizingo paslaugos davėjų: be standartinių lizingo sutarčių, „General Financing bankas“ taip pat siūlo autolizingo bei medlizingo paslaugas.

Be to, įmonė turi plačiai išvystytą klientų aptarnavimo tinklą. Jį sudaro 14 aptarnavimo skyrių, kuriuos galima rasti Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Utenoje, Mažeikiuose ir Ukmergėje. Galima išskirti ir tai, kad įmonė siūlo įvairius būdus pasiskolinti: ne tik standartines vartojimo paskolas internetu ar aptarnavimo skyriuje. „General Financing bankas“ taip pat suteikia galimybę gauti paskolą telefonu bei grynaisiais.

Kokius kreditus suteikia „GF Bankas“?

Greitieji kreditai
Ne
Lizingas / Pirkimas išsimokėtinai Taip
Vartojimo paskolos
Taip
Kredito linija Ne
Refinansavimas
Taip
Kredito kortelė Ne
Paskolos automobiliui
Taip
SMS kreditai Ne
Autolizingas
Taip
Būsto paskolos Ne
Paskolos iš žmonių
Ne
Paskola su turto įkeitimu Ne
Verslo paskolos
Ne
Kitos finansinės paslaugos Taip

„GF banko“ sąlygų palyginimas su kitais kreditų davėjais

Kas gali gauti paskolą?

„General Financing bankas“ suteikia galimybę pasiskolinti visiems gyventojams, kurie atitinka bazines vartojimo kredito įstatyme numatytas normas:

  • yra pilnamečiai LR piliečiai arba turi leidimą nuolatiniam gyvenimui šalyje;
  • neturi kitų įsiskolinimų;
  • gauna stabilias pajamas ar išmokas, kurių pakanka, kad kitų įsipareigojimų įmokos nesudarytų daugiau 40% pajamų;
  • turi darbą ir jo nekeitė bent pastaruosius 6 mėnesius;
  • neturi blogos asmeninės kredito istorijos.

Kaip gauti paskolą?

GF banko paskolos skaičiuoklė ir asmeninio pasiūlymo forma

„General Financing bankas“ sudaro galimybes savo klientams pasiskolinti skirtingais būdais. Iš bendrovės galima pasiskolinti internetu, apsilankius viename iš 14 aptarnavimo skyrių ar pas vieną iš paskolas galinčių teikti partnerių, paskambinus bendruoju pagalbos telefonu 1851 arba užsisakius paslaugą, kuomet „General Financing bankas“ atstovas atvyksta pas jus į namus.

Vartojimo paskolos gavimo eiga priklausys nuo jūsų pasirinkto būdo paskolai gauti. Visais atvejais su savimi privaloma turėti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Jis bus naudojamas asmens identifikacijai bei kreditingumo vertinimui atlikti.

GF banko paskolos paraiška

Kaip greitai suteikiama paskola?

„General Financing bankas“ vartojimo ir kitos paskolos išduodamos tą pačią darbo dieną (iki 15:30 penktadienį ir apie 18:00 kitomis darbo dienomis), jei paskolos sutartis yra sudaroma iki 16:30 (išskyrus penktadienį). Jei sutartis sudaroma po šios valandos, pinigai pervedami kitą darbo dieną apie 11:00.

Jei dėl paskolos kreipiamasi ir susitariama telefonu, o sutartis pasirašoma kurjerio pagalba, pinigai kliento banko sąskaitą pasiekia per 2 darbo dienas.

Savaitgaliais pinigai nėra pervedami.

Ar galima paskolą grąžinti iš anksto?

Taip, „General Financing bankas“ suteikia galimybę klientui paskolą grąžinti anksčiau sutartyje numatytos termino pabaigos. Tokiu atveju palūkanos ir kiti mokesčiai yra perskaičiuojami kliento naudai.

Norint paskolą grąžinti iš ankšto, būtina susisiekti su aptarnaujančiu personalu, kad būtų patikslinta tiksli grąžintina suma.

Paskolos grąžinimas

Kredito įmokas galite sumokėti „Mano GFB“ savitarnos sistemoje, General Financing banko skyriuose, bankiniu pavedimu arba grynais pinigais „Perlo“ terminaluose, Lietuvos pašto ar „PayPost“ skyriuose, Maxima parduotuvių kasose bei „Narvesen“parduotuvėse.

„General Financing bankas“ refinansavimas

„General Financing bankas“ teikia paskolų refinansavimą. Refinansuojant nuo 10 000 eurų, taikoma metinė palūkanų norma siekia 9.9%.

Refinansuojant nuo 15 000 eurų, nėra taikomas sutarties administravimo mokestis.

Kaip ir kitų refinansavimo paskolų atveju, „General Financing banko“ refinansavimas leidžia pasiskolinti papildomai. Bendrovė taip pat suteikia galimybę atidėti pirmą refinansavimo įmoką iki 3 mėnesių laikotarpiui.

Tipinio „General Financing bankas“ kredito pavyzdys

Pavyzdžiui, skolinantis 7500,00 Eur sumą ir sutartį sudarant 60 mėn. metinė palūkanų norma – 9,90 %, sandorio sudarymo mokestis – 0,00 %, mėnesinis tvarkymo mokestis – 0,25 % nuo visos kredito sumos, bendros vartojimo kredito kainos metinė norma – 15,85 %, mėnesio įmoka – 177,74 Eur (paskutinė įmoka – 177,38 Eur), bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma – 10664,04 Eur.

Siūlomos akcijos ir nuolaidos

Šiuo metu „General Financing banko“ savo klientams siūlo kelias skirtingas akcijas:

  • Paskoloms nuo 7 500 eurų taikoma mažesnė, nei įprastai – 9.9% – metinė palūkanų norma;
  • Galimybė pirmą kredito įmoką atidėti iki 3 mėnesių.

Klientų vertinimas

Rekvizitai.lt: 4/10 (92 įvertinimai).
Facebook.com: Nenurodyta.
Google Business: 2.1/5 (9 įvertinimai).
Įmonės teigimu (nurodyta svetainėje): 80% patenkintų klientų.

Naudojimasis svetaine

gfbankas svetainė

GFbankas.lt – itin moderni ir šiuolaikiška svetainė, atitinkanti visus patogumo standartus. Apsilankius puslapyje galima matyti slenkančių paveiksliukų formoje pateiktą aktualiausią informaciją ir svarbiausius bendrovės pasiūlymus. Viršutinėje svetainės juostoje – patogiai pateikta navigacija su klientams aktualiausiais puslapiais. Joje taip pat nurodyti bendrovės kontaktai bei papildomos navigacinės nuorodos. Ekrano dešiniajame apatiniame kampe galime pastebėti komunikacinį langą, kuris suteikia galimybę bendrauti su bendrovės aptarnaujančiu personalu realiu laiku, tiesiog interneto svetainėje.

Kiek žemiau galime matyti paskolos skaičiuoklę, kurioje nurodoma preliminari mėnesinė įmoka. Greta taip pat pateikiama kontaktinė forma, kurioje galima palikti savo kontaktus ir sulaukti asmeninio paskolos pasiūlymo.

Kiek žemiau puslapyje pateikiamos papildomos nuorodos į kitas įmonės siūlomas paslaugas: vartojimo paskolas internetu, refinansavimą, paskolą grynais, paskolą automobiliui.

Dar žemiau galime rasti kitą standartiškai tokiose svetainėse randamą informaciją. Tai – klientų aptarnavimo ir pasitenkinimo duomenys, klientų atsiliepimai ir įmonės pateikiamos naujienos su nuorodomis į atitinkamus straipsnius.

Nors svetainė yra tvarkinga, patogi ir atitinkanti visus šiuolaikinius finansų įmonei taikomus standartus, galime pastebėti esminį trūkumą. Svetainėje nėra pateikiama informacija apie konkrečias (ar preliminarias) paskolos sąlygas, apart preliminarios mėnesio įmokos. Svetainėje nėra aiškiai matomoje ir patogiai prieinamoje vietoje pateikiama informacija apie kitas paskolos sąlygas: sutarties sudarymo, aptarnavimo ir draudimo mokesčius, taip pat delspinigius.

Apie „General Financing banką“ / rekvizitai

Gfbankas.lt puslapį administruoja UAB „GF bankas“. Įmonės kodas: 300515252.

UAB „GF bankas“ kontaktiniai duomenys:
Adresas: Ukmergės g. 322, LT- 12106 Vilnius.
Tel. nr. 1851 ; (8 5) 203 1588
El. paštas: sveiki@gfbankas.lt
Facebook: GeneralFinancing

„GF bankas“ darbo laikas:
I – V – 08:00 – 22:00
VI – VII 10:00 – 22:00
Pastaba: darbo laikas priklauso nuo pasirinkto aptarnavimo skyriaus.

Dažniausiai užduodami klausimai

  • Kokios yra GF banko paskolų sąlygos?
    Paskolos suma: Nuo 100€ iki 25 000€ Paskolos terminas: Nuo 1 mėn. iki 84 mėn. Metinė palūkanų norma: Nuo 9.9%
  • Ar suteikiama lizingo paslauga?
    Taip, suteikiama įprasto lizingo, medicinos lizingo ir automobilių lizingo paslaugos.
  • Ar vertinama kredito istorija?
    Taip, prieš suteikiant paskolą, GF bankas atlieka kreditingumo vertinimą, kurio dalis yra ir kredito istorijos vertinimas.

3 atsiliepimai apie General Financing Bankas

4.7 iš 5
2
1
0
0
0
Parašykite atsiliepimą
Rodyti visus Naudingiausi komentarai Geriausi įvertinimai Blogiausi įvertinimai
  1. Vilma

    Buvo paprasta pasiskolinti. Pasiūlė tikrai geras sąlygas refinansavimui, darbuotojai pasiteiravo, paaiškino kas kaip kur.

    + Privalumai Geras aptarnavimas
    Naudingas(2) Nenaudingas(9)You have already voted this
  2. Garsas

    Patys geriausi atsiliepimai,linkiu sėkmės darbuose nes 100% patys geriausi ir ne kitaip!

    + Privalumai Išsamiai paaiškina kas domina ir ateityje pasiūlo tiek draudimo paslaugas tiek taupomaja sask
    - Trūkumai: Trūkumu nėra,viskas aišku ir super
    Naudingas(0) Nenaudingas(0)You have already voted this
  3. Aušra

    Noriu asmeniškai padėkoti Vaidai Mykoliūnaitei už jos lojalumą,nuoširdumą, dėmesingumą, kad daugiau tokių darbuotojų būtų, palinkėti, kad visada išliktum savimi.

    + Privalumai Geranoriškai, maloniai atsižvelgė į klausimus, kurie man nedavė ramybės, išaiškino,ir padėjo išspresti mano problemą.
    - Trūkumai: Jei bus tokie konsultantai, kalp Vaida ,tai ir trukumų nebus
    Naudingas(0) Nenaudingas(0)You have already voted this

    Parašykite atsiliepimą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Įvertinimas 8.5
    Paskolos kaina
    9.1
    Sąlygų lankstumas
    8.8
    Informacijos skaidrumas
    8.4
    Patogumas
    8.2
    Privalumai:
    • Išskirtinai platus paslaugų spektras;
    • Lanksčios paskolų sąlygos;
    • Įvairūs būdai paskolai gauti (internetu, telefonu, namuose, aptarnavimo skyriuose, pas partnerius);
    • Suteikiamas paskolų refinansavimas;
    • Galimybė gauti paskolą grynais;
    • Siūloma draudimo nesavanoriško darbo praradimo atveju;
    • Galimybė padėti terminuotąjį indėlį.
    Trūkumai:
    • Santykinai aukšta palūkanų norma;
    • Santykinai lėtas paskolos išdavimas;
    • Svetainėje nepateikti paskolai taikomų mokesčių dydžiai.
    General Financing Bankas
    General Financing Bankas
    Greitieji kreditai internetu - TOP 20 bendrovių | VisiKreditai.lt
    Logo